HPV Ramt Faa Hjælp Nu

Jeg hedder Hellebeth Hansen og jeg har over 21 års erfaring i at hjælpe folk til at holde kroppen ved lige med træning, kost og samtaleterapi

Jeg har lavet denne side på Facebook ”HPV- ramt? Få hjælp nu!” da jeg efterhånden har hjulpet mange piger af med deres mulige bivirkninger efter HPV indsprøjtningen

Jeg vil gerne fortælle Jer hvad det er jeg gør, som virker. Det jeg laver er en livsstilsændring som omhandler hele familien som regel. Men jeg starter selvfølgelig med den syge først.
Der er ingen tidsmåling eller overspringshandlinger for hvor lang tid der gå før man ser ændringer og bedring, det er meget individuelt men man ser positive ændringer allerede efter første gang hos mig.
Livsstilsændringen indeholder:

Reikihealing med 3A-ion terapi behandling
Kostændring/Blodtypekost (man udfylder et skema hver dag, så jeg kan følge med i hvad der sker når I ikke er hos mig )
Coaching (anbefaler at mor eller far også tager nogle sessions)
Skånsom træning/vejrtrækning

Det gør Reikihealing:
Støtter kroppens evne til at helbrede sig selv
Genopretter åndelig og mental ligevægt
Fungerer på alle niveauer, såvel mentalt og spirituelt som legemligt og emotionelt
Afbalancerer kroppens energier
Løsner op for blokeret energi og fremmer en tilstand af total afspænding
Renser kroppen for gifte
Indretter sig efter modtagerens behov
Virker også på planter, mineraler og dyr
Er en yderst behagelig, holistisk behandlingsform

Det gør 3A-terapi (Cite):
3A/Cite- terapi er baseret på en særlig helseteknik, hvor du med basis i atmosfærisk luft opfører legemets største organ huden, en meget virkningsfuld effekt, der vil frigive luftioner( energier), som ingen tidligere har anvendt i helbredelse

De 2 behandlingsformer komponere jeg da jeg erfarede at klienterne får det hurtigere bedre da jeg fik healingen med.
Jeg arbejder også på den måde at klienten skal tage ansvar for sit liv og jeg har ideer til at forsætte behandlingen hjemme med forskellige hjælpemidler så som Lifewave plaster og kosttilskud, kosten selvfølgelig og detox fodbad. Alt det bliver man undervist i.

Kostændring:
Jeg har i 17 år spist efter min blodtype og har undervist mange i deres blodtype. Mange HPV ramte piger har allerede ændret meget af sin kost inden møde med mig og det gør mit arbejde nemmere.Jeg siger aldrig man skal men jeg andbefaler det og vi finder ud af det i fællesskab og en ting af gange. Men man finder hurtigt ud af at det kan betale sig at følge denne kostplan.

Træningen i Helsebrixen din krop i balance :
Er en meget skånsom træningsform men meget effektiv. At træne på de 6 el-drevet motionsbrixe svarer til at man har lavet gymnastik i 3-4 timer i en gym sal. Man kan ikke overdrive og man får ikke pumpet mælkesyre i musklerne som kan være årsagen til at mange af pigerne opgiver at træne. Da de i forvejen har mange affaldsstoffer / toxiner i kroppen samtidig med at de er tit meget svimmel. Læs om brixene på helsebrixen.dk

WHAT NEXT TO DO:
I ringer og bestiller en tid i Helsebrixen :)
Første gang skal I regne med ca 1½ time med snak og behandling. Hvor vi planlægger det videre forløb.
Jeg har et specielt super tilbud til piger og dreng med mulige HPV bivirkninger.
Glæder mig til at se dig
kh Hellebeth Hansen
Indehaver af Helsebrixen
Ring på 38794679 eller skriv en besked