Reikihealing

Reiki er en healingsmetode, hvor healeren lægger hænderne på klienten for at kanalisere energi. Denne energi går derhen hvor kroppen har brug for den, og ikke bare til det område, hvor behandlerens hænder er placeret. Reiki virker på alle niveauer- det spirituelle, det mentale, det følelsesmæssige og det fysiske. Personen der modtager healing, behøver ikke have gener, man kan sagtens bruge reikihealing til at få bedre velvære og forebygge sygdomme. Reikihealing er en effektiv, holistisk og nænsom behandlings-metode, som fokuserer på at få din krop i balance. Den oplader din energi, fjerner og udrenser kroppens giftstoffer og blokeringer.

 

3A-Terapi (Cite)

 3A terapi er baseret på en særlig helseteknik, der påfører huden ioner med atmosfærisk luft. Det har en god effekt på: smerter – frossen skulder – tennis albue – overvægt – allergier – mave/tarmproblemer – forkølelse – træthed – ryglidelser – idrætsskader – gigt – migræne/hovedpine

Helsebrixen-17-1024x683

Reiki Healing, 3A-terapi og samtale

Samtale indgår før og efter healingen, og understøtter dig i en bedre kontakt mellem dine kropsignaler og følelser. Når du selv kan se en sammenhæng mellem disse, er du meget mere motiveret for at tage en konsekvens af din indsigt. Med denne indsigt, er det, at den egentlige udvikling sker – i hverdagen – når du bliver bedre til at forholde dig til dit liv og de mennesker du er sammen med. 

Behandlingen tager 1 time

Fjernhealing

Hjerteenergi er grænseløs. Fjernhealing er kanalisering af hjerteenergi over korte eller lange afstande, helt uafhængigt af hvor modtagen befinder sig. Fjernhealing kan for den sags skyld bevæge sig om på den anden side af jorden.

Både healing og fjernhealing bør kun ske til personer som har bedt om det. 

Fjernhealing kr. 350,- pr. gang ved køb af 3x kr. 900,-
Fjenhealing af babyer/børn (op til 12 år) og dyr kr. 200,- pr. gang

 

 

 

Undervisning og workshops

Vi underviser i Reikihealing i Helsebrixen som foregår i Vanløse. Reiki 1, 2 og 3 tages i moduler. Reikihealing er nok den blideste healingsform der findes, den hjælper med til at skabe balance fysisk og psykisk.

Hellebeth holder foredrag om bl.a “Kom godt igang med din livstilsændring ” som handler om de ting du kan få hjælp til i Helsebrixen. Helsebrixen vil gerne hjælpe folk med at forbinde kroppen, sindet og ånden ved hjælp af motion, blodtypekost, samtale terapi og behandling.

Ring og hør nærmere hvornår det næste foredrag holdes.