Undervisning

 

Hvad er Reiki-healing

Ordet Reiki betyder universel livsenergi, og defineres som den kraft, der virker og laver i alt skabt stof. Reiki er en 2500 år gammel healings-tradition, der beskrives i gamle indiske tekster.

 

Det gør Reiki

Vi har masser af gode erfaringer med mennesker, der ofte bliver påvirket af andres humør. De opnår at kunne beskytte sig selv vha. reiki healingen. Mange af vores elever har svært ved at falde i søvn, og som før Reiki – Uddannelsen tog sovepiller eller naturmedicin for at falde i søvn. Det har Reikien hjulpet på.

Reiki støtter kroppens evne til at helbrede sig selv. Genopretter åndelig og mental ligevægt. Fungerer på alle niveauer, både mentalt og spirituelt, som legemligt og emotionelt. Afbalancerer kroppens energier. Løsner op for blokeret energi og fremmer en tilstand af total afspænding. Renser kroppen for giftstoffer. Reiki indretter sig efter modtagerens behov. Det virker også på dyr, planter og mineraler. Det er en yderst behagelig og holistisk behandlingsform.

 

Hvem henvender uddannelsen sig til

Uddannelsen henvender sig til alle, der ønsker spirituel udvikling.

 

Reiki-uddannelsen: Modul 1

Du bliver indviet i energien. Vi laver øvelser i, hvordan du healer dig selv og andre mennesker. Derudover deltager du i gruppehealing. Du vil blive orienteret omkring, hvad healing er, hvordan og hvorfor det virker. Du kommer til at lære om menneskets chakrasystem, og hvordan reiki hjælper ved selvudvikling. Du lærer at heale dyr, planter og mineraler. Du lærer at meditere. Du vil blive undervist i Dr. Mikao Usuis’ historie og filosofi.

Varighed: 2 dage i en weekend + én opfølgnings gang. 

 

Reiki-uddannelsen: Modul 2

Du bliver indviet i reiki 2 energien. Vi bygger mere på jeres viden om chakrasystemet og meditation. Du kommer til at lære om det æteriske legeme, det astrale legeme og det mentale legeme. Du lærer om menneskets aura. Du vil komme til at lære at fjernheale. Du vil lære at bruge og anvende sten og krystaller i healing. Derudover kommer du til at lære at rense rum.

Varighed: 2 dage i en weekend + én opfølgnings gang.

 

Reiki-uddannelsen: Modul 3

Du bliver indviet til mester tegnet og det tibetanske styrke tegn. Meditation. Mental healing og farver. Der vil være uddybende undervisning i fjernhealing. Du vil lære om de syv bevidsthedsniveauer. Derudover kommer du til at lære om chakra rensning. Der vil være uddybende gennemgang af chakrasystemet. Vi gennemgår det terapeutiske index og specielle reiki positioner. Du kommer til at lære om andre symboler. Du vil prøve at behandle forsøgspersoner. Vi vil undervise i, hvordan man etablerer egen praksis.

Varighed: 2 weekender eller 4 hverdage + én opfølgnings gang.